Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design


Ghid Competente breazla
Aditzu. OnlineOffline
Rank: administrator
Aditzu.
Respect : 100%
Mesaje : 1263
Inscris : 21/10/2012
Cu cat breasla creste in nivele, multumita experientei donata de membri, va fi disponibil cate un punct de pus la una din urmatoarele competente a breslei:
-Sangele zeului dragon -> Crestere max. PV
-Binecuvantarea zeului dragon -> Crestere max. PM
-Armura sfanta -> Imbunatateste apararea
-Accelerare -> Viteza de atac si de miscare
-Furia zeului dragon -> Crestere sansa importanta
-Ajutor fermecat -> Creste viteza farmecului
Doar seful breslei poate pune puncte la competentele breslei.
Punctele maxime de pus pe un skill (competenta) este de 7 puncte, deci la lvl 20, puteti face maxim 2 skilluri la 7 si unul la 5, pentru suma totala de 19 puncte.
Competentele se pot folosi doar in timpul razboiului dintre bresle, si au efect DOAR daca seful breslei le foloseste si el.
De fiecare data cand o competenta e folosita de vre-un membru al breslei, consuma spirit a dragonului (bara albastra de sub competente). Dar nu e problema, puteti reincarca bara platind yang (orice membru o poate face). 1 Spirit a dragonului costa 100 de yang, deci de exemplu daca vreti sa incarcati 2000 de puncte, trebuie sa platiti 100 X 2.000 = 200.000 yang. Sau, pur si simplu, faceti lvl la breasla si bara se va incarca automat.Ajut utilizatori ForumGratuit cu probleme legate de (scripturi,coduri,widgeturi,forum) tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai un mesaj privat Aici    Design creat si realizat de fraNNNta-Design.com
    Acum este: Mar Dec 10, 2019 12:53 pm