Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design


Driver Booster 5 gratuit
mihai OnlineOffline
Rank: Membru
mihai
Respect : 100%
Mesaje : 582
Inscris : 21/02/2016
One-Click Driver Updating & Fixing asigură un PC mai lină pentru dvs. și gameri!

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Eroare mai mică a dispozitivului și PC mai stabil
Nu ști de ce computerul dvs. îngheață sau întâlnește frecvent ecranul albastru al morții? Este recomandat să vă verificați driverele și să vă ajute Driver Booster. Poate identifica automat problemele șoferului de fiecare dată când îl lansați și actualizează rapid peste 1.000.000 de șoferi de PC depășite, lipsă și incorecte.

 
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Nu proces ciudat, dar mai rapid
Cu un algoritm avansat de compresie a driverului, un pachet de driver în Driver Booster ar fi cu cel puțin 30% mai mic decât dimensiunea originală, ceea ce poate reduce considerabil timpul de descărcare. De asemenea, Driver Booster permite descărcarea și instalarea driverelor în timpul timpului de așteptare al sistemului.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Performanță mai bună în timpul jocurilor
Este destul de supărat când încărcați jocul și se blochează la un anumit procent. Pentru a permite utilizatorilor să se bucure de o experiență de joc netedă și rapidă, Driver Booster nu numai că ajută la îmbunătățirea calității graficelor și a sunetului cu driverele PC corespunzătoare, dar poate și să detecteze și să actualizeze diferite componente ale jocului cu un singur clic.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Asigurare dublă pentru un PC mai sigur
Pentru a asigura siguranța computerului utilizatorilor, Driver Booster oferă numai drivere WHQL calificate. De asemenea, pentru a face o asigurare dublă, Driver Booster poate salva automat o copie anterioară și poate crea un punct de restaurare a sistemului înainte de actualizare.


Versiunea FREE | Versiunea PRO    Design creat si realizat de fraNNNta-Design.com
    Acum este: Mar Feb 25, 2020 7:31 pm