Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design


IObit Uninstaller 7 gratis
mihai OnlineOffline
Rank: Membru
mihai
Respect : 100%
Mesaje : 582
Inscris : 21/02/2016
Nu mai există programe nedorite, plug-in-uri și aplicații Windows

cl_software.png

PC mai ușor și mai curat
Fără nicio notificare, computerul dvs. este adesea ocupat de diferite tipuri de software, iar unele chiar abia folosite. Aceste programe nu doar ocupă spațiu, ci și încetinesc calculatorul. Noul IObit Uninstaller 7 elimină cu ușurință programele nedorite pentru a elibera spațiul pe disc și pentru a vă îmbunătăți performanța PC-ului.

sp_browser.png
Navigare mai sigură și mai rapidă
Pluginurile și barele de instrumente rău intenționate adăugate în browserul dvs. pot colecta informațiile dvs. personale, cum ar fi istoricul de navigare pentru utilizare ilegală; unele pot chiar afecta experiența dvs. de navigare prin redirecționarea către site-uri de phishing. IObit Uninstaller 7 detectează plug-in-uri rău-intenționate, inclusiv adware-ul în timp real, puteți ușor să scăpați de ele cu ajutorul lui.

cl_leftover.png
Nu există fișiere rămase
Dezinstalarea obișnuită nu poate șterge complet programele. Cu IObit Uninstaller 7, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la resturile. Când dezinstalați, IObit Uninstaller 7 elimină automat resturile cu o scanare de 120% mai rapidă. Chiar și acele fișiere rămase nu pot fi șterse de alte programe de dezinstalare; încă mai puteți conta pe asta.

monitor_install.png
Monitorizare instalare
Pentru a garanta dezinstalarea completă, programul de dezinstalare IObit 7 monitorizează instalarea programului. Programele incluse și plug-in-urile pot fi ușor identificate; unele pe care nu le-ați observat niciodată au fost instalate pe computerul dvs. Iar când decideți să dezinstalați programul principal, aceste elemente incluse pot fi eliminate împreună.

Versiunea FREE | Versiunea PRO    Design creat si realizat de fraNNNta-Design.com
    Acum este: Joi Ian 23, 2020 9:31 am