Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design


Downgrade iOS 12 Înapoi la 11.4.1 pe iPhone
mihai OnlineOffline
Rank: Membru
mihai
Respect : 100%
Mesaje : 582
Inscris : 21/02/2016
Scopul Apple cu iOS 12 este de a rezolva problemele cu predecesorul său defectuos. Desigur, schimbarea nu este pentru toată lumea, iar prin iOS 11.4.1, Apple a avut un lucru destul de stabil. Dacă nu sapa toate bug-urile și noile caracteristici incluse în iOS 12, iată cum puteți downgrade iPhone-ul înapoi la iOS 11.4.1.

Deoarece Apple a lansat iOS 12 luni, 17 septembrie, este bine să presupunem că firma va înceta să semneze iOS 11.4.1 în octombrie cândva. Când Apple a lansat iOS 11, au încetat să semneze iOS 10.3.3 doar după 15 zile, astfel încât să puteți aștepta un interval de timp similar. După acest punct, va fi imposibil să se downgrade de la iOS 12 dacă nu ți-ai salvat blocajele SHSH2, despre care cred că mulți dintre voi nu au auzit niciodată.

Veți putea reveni la ultima versiune de iOS 11 utilizând iTunes pentru MacOS sau Windows, atâta timp cât ați arhivat o copie de siguranță iOS 11 înainte de a vă actualiza la iOS 12. Cu toate acestea, puteți downgrade la iOS 11 fără o copie de rezervă, numai tu va trebui să începeți cu o ardezie curată.

Pasul 1

Dezactivați "Găsiți iPhone-ul meu"
Ca și în cazul oricărei restaurări, veți dori să dezactivați Găsiți iPhone-ul meu, deși acest lucru se poate face mai târziu când ștergeți dispozitivul, deoarece vi se va cere să faceți acest lucru. Este mai ușor să ieși din drum, astfel încât să nu existe mai mult sughiț.

Mai întâi, deschideți aplicația Setări, apoi atingeți numele în partea de sus a listei și selectați "iCloud". În pagina următoare, derulați în jos și atingeți "Find My iPhone", apoi dezactivați "Găsiți iPhone-ul meu". Introduceți parola de identificare Apple atunci când vi se solicită, iar funcția Găsire iPhone-ul meu va fi dezactivată.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Pasul 2

Descărcați fișierul IPSW pentru iPhone
Apoi, descărcați fișierul IPS 11.4.1 IPSW pentru iPhone-ul dvs. special utilizând link-urile de mai jos. Am inclus legăturile iPad și iPod Touch pentru confortul dvs. Acesta este fișierul firmware pe care îl veți folosi cu iTunes pentru a vă întoarce dispozitivul. Toate legăturile de mai jos sunt de la serverele Apple, deci nu trebuie să vă faceți griji în privința securității.

Fișierele de mai sus sunt destul de mari, așa că poate dura ceva timp pentru a descărca cea pe care o are dispozitivul dvs. Dacă sunteți pe un Mac, fișierul de descărcare ar trebui să apară în dosarul "Descărcări".

Pasul 3

Conectați iPhone-ul la iTunes
După ce ați terminat descărcarea fișierului corespunzător, conectați iPhone-ul la computerul dvs. Mac sau Windows folosind un cablu Lightning to USB sau Lightning to USB-C, indiferent care dintre ele funcționează cel mai bine pentru computerul dvs. Sperăm că iTunes se deschide automat. Dacă nu ...

Este posibil să trebuiască să deblocați iPhone-ul. Verificați dacă o notificare "Deblocați iPhone pentru a utiliza accesorii" se află pe ecranul de blocare. Dacă da, deblocați dispozitivul. După aceasta, este posibil să aveți încredere în computerul dvs. dacă este prima dată când vă conectați la computer. De asemenea, iTunes vă poate solicita să instalați o actualizare pentru a conecta dispozitivul iOS 12, deci asigurați-vă că faceți acest lucru.

Odată ce este conectat la iTunes, ar trebui să vedeți pictograma telefonului care apare lângă meniul derulant media, precum și în secțiunea "Dispozitive" din bara laterală. Faceți clic pe oricare dintre opțiuni pentru a accesa ecranul Rezumat pentru dispozitivul dvs.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Pasul 4

Instalați iOS 11.4.1 pe iPhone
Dacă utilizați un Mac, țineți apăsată tasta Option și faceți clic pe "Restore iPhone" în ecranul Rezumat pentru iPhone în iTunes. Pentru utilizatorii de PC-uri, țineți apăsată tasta Shift în timp ce faceți același lucru.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Va apărea un meniu browser de fișiere, așa că atunci când se află, găsiți și selectați fișierul IPSW pe care l-ați descărcat în Pasul 2 de mai sus. Dați clic pe "Deschide" după ce este selectat.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Apoi, un pop-up va apărea în iTunes, informându-vă că iOS 11.4.1 va fi instalat pe iPhone. Faceți clic pe "Restaurare" la acest prompt pentru a confirma, apoi este doar un joc de așteptare de aici. În timpul procesului de instalare, este posibil să fie nevoie să introduceți codul de acces pe iPhone, așa că nu plecați în timp ce își face magia.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Când iPhone-ul dvs. a fost restaurat în cele din urmă și apare pe ecranul de întâmpinare pentru a începe configurarea iOS 11.4.1, este bine să deconectați iPhone-ul de la computer. Restul poate fi făcut cu wirless.

Pasul 5

Restaurați iPhone-ul dintr-o copie de rezervă
fiindcă iPhone-ul dvs. sa șters în mod esențial, va trebui să parcurgeți pașii de configurare inițială.

  • Dacă doriți să începeți de la zero, selectați "Configurați ca iPhone nou".
  • Dacă doriți să vă întoarceți toate aplicațiile și datele, puteți încerca "Restaurare din iCloud Backup" atâta timp cât aveți o copie de rezervă adecvată pentru iOS 11. Încercați să actualizați o copie de rezervă iOS 12 iCloud și vă va face să instalați iOS 12 în timpul procesului de configurare, ceea ce nu este ceea ce vreți deloc.
  • Dacă doriți să vă întoarceți toate aplicațiile și datele, puteți de asemenea să apăsați pe "Restaurare din iTunes Backup", caz în care veți avea nevoie de iOS 11.4.1 backup arhivat. procesul de mai jos schițează acest pas, deoarece nu este la fel de intuitiv.


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Când restaurați backupul arhivat, asigurați-vă că sunteți în continuare conectat la iTunes și selectați iPhone-ul în aplicație. De acolo, selectați "Restore Backup", apoi alegeți fișierul arhivat de rezervă din listă și apăsați pe "Restore". (O copie de rezervă arhivată va avea datele și ora în numele de rezervă real, spre deosebire de alte copii de siguranță care vor avea doar numele dispozitivului.)

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

În cazul în care arhivarea arhivată a iOS 11.4.1 este criptată, va trebui să introduceți parola pentru a continua.

Așteptați să se finalizeze restabilirea înainte de deconectarea iPhone-ului. Ar trebui să repornească și va trebui să se sincronizeze cu iTunes. Odată ce ați făcut sincronizarea, ați restaurat cu succes la iOS 11.4.1 cu toate datele intacte.

Sursa: How to Downgrade iOS 12 Back to 11.4.1 on Your iPhone « iOS & iPhone :: Gadget Hacks    Design creat si realizat de fraNNNta-Design.com
    Acum este: Mar Feb 25, 2020 7:43 pm