fraNNNta-Design

Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design
fraNNNta-Design

Cel mai frumos forum romanesc


O vulnerabilitate de securitate WinRAR poate lăsa la risc mai mu

mihai
mihai
Rank: Membru
Rank: Membru

Este acum: OnlineOffline
Respect : 100% Mesaje : 580
Inscris : 21/02/2016

biggri O vulnerabilitate de securitate WinRAR poate lăsa la risc mai mu

Mesaj Scris de mihai la data de Vin Mar 01, 2019 12:22 am

Ca un instrument de gestionare a fișierelor pe scară largă, WinRAR a fost influențat de diverse rapoarte de erori negative din ultimii ani. În această săptămână, un raport arată că există o eroare de securitate serioasă în baza de date WinRAR UNACEV2.dll. Acest bug oferă acces la atacatori pentru a rula orice cod rău intenționat după deschiderea fișierelor "captivate".

Până în prezent, potrivit raportului Check Point Research, peste 500 de milioane de utilizatori au fost expuși riscului la nivel mondial. În timp ce atacatorii pot rula WinRAR fără nici o permisiune și apoi au putut pune în mod aleatoriu fișiere malware în folderul de pornire Windows al victimei folosind acel bug. Apoi, utilizatorii vor rula fișierele rău intenționate în timpul pornirii PC-ului lor data viitoare, iar atacatorii vor avea șansa de a controla computerul victimei.

Pentru a rezolva această problemă, utilizatorii pot dezinstala WinRAR sau upgrade la WinRAR 5.70. Deoarece WinRAR este necesar pentru majoritatea utilizatorilor, vă recomandăm să vă actualizați la cel mai recent WinRAR 5.70, care a șters fișierele UNACEV2.dll și a întrerupt suportul formatului de arhivare ACE atacat. Utilizatorii pot descărca WinRAR 5.70 pentru a repara bug-ul aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Utilizatorii pot încerca, de asemenea, IObit Software Updater ca soluție alternativă. Acesta poate actualiza automat software-ul învechit în timp. Aveți posibilitatea să setați actualizări automate pentru orice programe învechite din cadrul programului IObit Software Updater pentru o utilizare mai bună.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    Acum este: Dum Aug 25, 2019 5:24 pm