Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design


[GHID]Sura Arme magice Mod PVP
RelaxDB OnlineOffline
Rank: Membru
RelaxDB
Respect : 100%
Mesaje : 302
Inscris : 30/12/2012
Un sura arme magice sa fie bun pvp cred ca poate ajuta ce scriu eu aici:


1.Punctele de status--2 INT 1PV, apoi faci full PV si restu punctelor punetile pe STR, la urma lasati DEX

2) Abilitatile(Skill):
a) Tais vrajit ;
b) Risipirea magiei;
c) Lovitura degetului;
d) Vartejul dragonului;
e) Aici alegeti voi dintre Frica si Armura magica, de preferat Frica deoarce ii da la inamic sansa mare la miss.

*Ar fi bine ca toate aceste magii sa le aveti P

2) Bonus pe armuri-- La armuri obligatoriu trebuie sa aveti PV 2k sau 3k, aparare sabie/pumnal/ 2 maini e bine venit si viteza farmec 10% - 20%. Armura cea mai buna sa o aveti e aia care e cel mai aproape de lv tau daca nu are bns (bine ar fi sa aveti otel sau posedata de sura). Pietrele de pe armura: Piatra protectiei +6, piatra eschivei +6, piatra vitalitatii +6, cred ca piatra grabei nu-si are rostu intr-un duel.

3) Bonus pe arma--La arma trebuie sa aveti obligatoriu 15% semiom, 15% patrunzatoare sau critica, urmate de 12 Int, viteza
de farmec peste 10% e bine venit si sansa la necunostinta peste 7%. Arma buna este cea cu atacul cel mai mare (Bine ar fi sa aveti o otravita, sirius, treaba buna face si o Lama de sura). Pietrele de pe arma: anti-sura +6, anti-war +6, anti-ninja +6, una dintre pietre o puteti inlocui cu ptraunzatoare +6.

4) Bonus coif-- La coifuri obligatoriu sa aveti 15% semiom si 15% rez la magie, buna venita e si viteza de atac. Coiful bun este sal aveti pe cel epic (da aparare si sansa la otravire 14% ceea ce este un lucru bun).

5) Bonus cercei-- La cercei, la fel obligatoriu 15% semiom urmat de apararea sabie/ pumnal/ 2 maine/ rez la sageti. Cercei cei mai buni sunt cei epici sau daca nu aveti lv pentru epici sunt buni cei de abanos.

6) Bonus scut-- La scut obligatoriu 15% semiom, imun la necunostinta, 12 int. Ar fi bine sa aveti toate acele scuturi de 61(leu/ vultur/ tigru/ solzi de dragon).

7) Bonus Bratara-- La bratara obligatoriu 2k-3k PV, 15% semiom, 15 rez magie, sansa la patrunzatoare. Ar fi un lucru bun sa aveti bratara epica iar daca nu aveti lv cea de lacrima cer.

Bonus colier-- La colier obligatoriu 2k-3k PV aparare sabie/ pumnal/ 2 maini etc. Colierul bun puteti alege dintre cel epic si lacrima cer, amandoua sunt bune.

9) Bonus papuci-- La papuci obligatoriu 2k-3k PV aparare sabie/ pumnal/ 2maini etc. buna venit este sansa la necunostinta si viteza de atac.

Cam atat. De mentionat este ca e bine daca folositi Batalia patrunzatoare si critica si chestiile de la magazinul general careti baga atatc + 12%-15%, PV 20% (nui sigur daca baga 20% PV) si aparare + 12%-15%.

NOROC LA DUEL SI SPER SA VA AJUTE CATUSI DE PUTIN CE AM SCRIS!!!    Design creat si realizat de fraNNNta-Design.com
    Acum este: Mar Sept 22, 2020 7:35 pm