Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design


[GHID]CriticaPatrunzatoare
RelaxDB OnlineOffline
Rank: Membru
RelaxDB
Respect : 100%
Mesaje : 302
Inscris : 30/12/2012
Salut All, azi va voi arata in ce consta loviturile CRITICE si PATRUNZATOARE !!

Lovitura Critica-Consta in luarea unui dmg dublu, sa zicem de exmplu ca eu dau 8k, cand prind o critica o sa iau 16k ! Deci asa este, Lovitura Critica consta in a dubla DMG-ul dat in adversar!

Lovitura Patrunzatoare-Consta in patrunderea prin itemele tale ! Ex: Eu dau intr-un sura BM 4k.. iar cand prin o lovitura patrunzatoare iese 7k, DE CE? Deoarece patrunde prin itemele tale ca si cum n-ai avea nimic pe tine ! Iar cand dai numai hituri (LOVITURI) sa zicem ca eu dau 800 si armura oponentului este de aparare 500 imi mareste mie DMG-ul cu 500, deci asa este, cu cat are oponentul mai multa aparare cu atat mai mult dai patrunderea !!

Si mai exista si critica + patrunzatoare. Atunci cand dai critica, cand dai o lovitura critica patrunzatoare. Si atunci dmg-ul e undeva la critica+patrunzatoare.

Sper ca acest Ghid sa va fie de mare folos
Ghid creeat de DeepSoul


Re: [GHID]Critica\Patrunzatoare
Aditzu. OnlineOffline
Rank: administrator
Aditzu.
Respect : 100%
Mesaje : 1264
Inscris : 21/10/2012
bravo pentru postare si bravo ca ai respectat drepturile de autorAjut utilizatori ForumGratuit cu probleme legate de (scripturi,coduri,widgeturi,forum) tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai un mesaj privat Aici    Design creat si realizat de fraNNNta-Design.com
    Acum este: Mar Sept 22, 2020 9:16 pm