Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design


Cum Dezactivez Auto Updates La Win Xp
dLLk OnlineOffline
Rank: Membru
dLLk
Respect : 100%
Mesaje : 236
Inscris : 11/04/2013
Salut !!! Astazi va voi invata cum dezactivam autoupdates la windows XP:


1. In primul rand va trebui sa mergem in Start Menu > Control Panel .
2. In Control Panel facem click pe "Security Center".
3. Undeva in partea de jos in Security Center facem click pe "Automatic Updates"
4. In "Automatic Updates" avem mai multe optiuni pentru Windows Updates.
- "Automatc Updates" (optiune recomandata de Microsoft, insa acesta optiune va downloada si instala automat update-urile disponibile),
- "Download updates for me, but le me choose when the install them" (optiune aleasa de mine, pentru ca abia am instalat sistemul de operare si sunt sigur ca o sa am nevoie de majoritatea update-urilor. Aceasta optiune descarca update-urile disponibile, insa ne permite sa legem singuri pe care dorim sa le instalam)
- "Notify me but don`t automatically download or install them" (Optiune recomandata de noi. Suntem anuntati ce update-uri sunt disponibile pentru sistemul nostru de operare si putem decide singuri care sa diw descarcate si instalate). In acest fel nu o sa ocupam nici spatiu pe hard disk cu update-urile care nu vor fi instalate si nici nu o sa avem update-uri instalate automat.
- "Turn off Automatic Updates" (Oprirea aproape completa a Windows Update Center. Nu o recomandam nimanui, mai ales ca sistemul de operare Windows XP vine in kit-ul original cu multe bug-uri de securitate care au fost fixate ulterior de Microsoft si care care vin ca update-uri ale Windows XP.)
Daca alegem optiunea a doua, de fiecare data cand va fi un update disponibil, in coltul din dreapta-jos o sa primim o notificare prin care suntem informati ca sunt update-uri disponibile pentru sistemul nostru de operare.
Facem click pe aceasta notificare (scutul galben), iar in caseta "Automatic Updates", selectam "Custom Install (Advanced)" si click pe butonul "Next". Este necesar acest pas pentru a nu instala toate update-urile descarcate.
In "Choose updates to install" selectam numai update-urile care ne intereseaza sa die instalate.


Atentie: Este valabil doar pentru windows Xp !!!


Re: Cum Dezactivez Auto Updates La Win Xp
just.m1ky OnlineOffline
Rank: Membru
just.m1ky
Respect : 100%
Mesaje : 934
Inscris : 01/09/2012
Multumim pentru tutorialul postat!    Design creat si realizat de fraNNNta-Design.com
    Acum este: Sam Sept 26, 2020 8:32 pm