Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design


WinTuning 8 Professional 1.01
dLLk OnlineOffline
Rank: Membru
dLLk
Respect : 100%
Mesaje : 236
Inscris : 11/04/2013
WinTuning 8 este proiectat pentru a configura și de a optimiza Windows 8, verificați actualizările de programe instalate, a avea acces la mai mult de 80 instrumente publice și ascunse ale Windows 8, configurați de boot, eliminarea junk dosar de pe hard disk, să obțină informații despre sistemul dvs., diagnostica și a depana sistemele de operare și mai mult.
Programul vă permite să configurați de boot / oprire proces, parametrii de hardware, a accelera conexiunea la Internet, schimba setările de Windows 8 elemente: Desktop, meniuri contextuale, Explorer, Taskbar, Start Menu și ferestre.Programul oferă instrumente pentru a redenumi rapid fișiere de masca, scanare disc, și oprire automată după o perioadă specificată de timp, ecranul de boot-editare, eliminați programele inutile și fișiere junk, verificați pentru actualizări pentru programele instalate. Include Clipboard și monitorizarea de memorie, permite a avea acces la informații despre sistemul de operare, precum și la numeroase built-in de utilități Windows 8.


Download: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]    Design creat si realizat de fraNNNta-Design.com
    Acum este: Sam Sept 26, 2020 10:06 pm