Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design


Mai puține jocuri pe FaceBook!
BlitzKrieg OnlineOffline
Rank: Membru
BlitzKrieg
Respect : 100%
Mesaje : 295
Inscris : 06/11/2012
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Prabusirea "Farmville". Tot mai multe nume mari se retrag de pe piata jocurilor de pe Facebook.

Pentru o buna bucata de vreme, toti dezvoltatorii de jocuri au trait cu iluzia ca Facebook este urmatoarea mare piata de desfacere, scrie Yahoo News.
In ultimele saptamani insa, tendinta pare a fi una diametral opusa, iar cele mai mari nume din industrie au inceput deja sa se retraga.
EA de exemplu s-a retras saptamana trecuta dupa ce a anuntat ca va inchide The Sims Social, SimCity Social si Pet Society. Divizia Playfish, in care s-au investit 300 de milioane de dolari in patru ani, va fi de asemenea lichidata.
Retragerea EA vine dupa ce Zynga, principalul jucator de pe piata de social-gaming, s-a indreptat tot mai mult catre zona de telefoane mobile si de jocuri de noroc. La un moment dat, 15% din incasarile Facebook veneau prin jocurile Zynga. Compania a avut un an de cosmar, dupa ce mai multi lideri au plecat, CEO-ul a fost votat unul dintre cei mai slabi din lume, iar performanta la bursa a fost catastrofala.
Facebook pe de alta parte neaga ca ar fi probleme si spune ca numarul de jocuri instalate a crescut cu 75% fata de anul trecut.
Lansarea Facebook Home ar putea readuce numele mari din industrie pe terenul retelei sociale, dar e clar ca in momentul de fata directia nu e una favorabila pentru compania lui Zuckerberg.

Sursa    Design creat si realizat de fraNNNta-Design.com
    Acum este: Mier Iun 03, 2020 3:18 am