Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design


Cum sa ne protejam constructia pe sv
dLLk OnlineOffline
Rank: Membru
dLLk
Respect : 100%
Mesaje : 236
Inscris : 11/04/2013
Multi nu stiti cat cuprinde protectia unui block de diamond, multi nu stiti cum se face, aici vom invata totul despre protectie !

In primul rand, va sfatuim sa nu va construiti nimic pana ce nu aveti blocku de diamond Image , sa nu fie problema cu furturi din casa, spargeri etc etc.

Pentru a crea un block de diamond avem nevoie de 9 diamonds Image ! Spor la minat .

Ok, sa presupunem ca avem block de diamond;

ne alegem zona unde dorim sa ne construim si, incepem sa sapam in jos, pana la bedrock ( recomandam asa, veti avea 999 de cuburi in sus protejate, deci, e ok asa ) si punem acel block de diamond dupa care, punand cobblestone sau orice sub noi, mergem inapoi sus si, acel punct il marcam ca CENTRUL protectiei, punem alceva acolo, sa stim ca acolo sub este blocul de diamant.

Acum nu ramane decat sa ne delimitam zona noastra care este protejata, sa stim pana unde avem protectie !

Din centrul protectiei, pasul spus sus, numaram 20 cuburi spre dreapta,stanga,in fata si in spate, si vom oberva ca am obtinut un cub mare de 80 patratele, protejat de catre acel cub de diamant.

Atentie, numarati corect, 20 patratele din centru, din locul in care avem pozitionat cubul de diamant, nu conteaza daca e situat mai sus de bedrock, il puteti pune chiar si la primu nivel, sapati un cub si il puneti, dar nu aveti protectie sub el, doar in sus aveti .

*titlu editat de BlitzKrieg*    Design creat si realizat de fraNNNta-Design.com
    Acum este: Vin Sept 25, 2020 12:56 pm