Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design


Tutorial pentru un profit bun pe Metin2R
CaBRoN OnlineOffline
Rank: Membru
CaBRoN
Respect : 100%
Mesaje : 124
Inscris : 03/11/2013
Salut Real-Arena !
Astazi vreau sa va prezint un tutorial despre un profit mai bun pe Metin2Ro . Multi dintre voi stiti metodele astea , dar e bun pentru cei incepatori .

• Plusarea obiectelor - aceasta metoda este recomandat pentru jucatorii mai avansati, care cunosc bine preturile si itemele.Ca sa nu mai cheltuiti bani si pe iteme de upgrade, ati putea plusa la Fierarul din Turnul demoniilor de la etajul 6, in felul asta aveti nevoie doar de yang, iteme de upgrade nu mai necesita.

Avantaj : Un profit mai mare.
Dezavantaj : Este nevoie de foarte mult noroc.
• Cumparam ieftin si vindem scump - inca o modalitate de a face bani ar fi sa urmariti magazinele deschise, sa cumparati accesori , upgrande , carti sau altele mai ieftin, iar apoi sa le revindeti la un pret mai mare. Exista o alta metoda, recomandat pentru jucatorii mai avansati. Puteti cumpara iteme bonusate slab, sa schimbati bonusurile, sau sa adaugati chiar voi bonusuri pe un echipament. Acest lucru poate tripla valoarea obiectului, insa in situatia asta trebuie sa cunoasteti foarte bine preturile.

Beneficii : Un profit mai mare .
Dezavantaje : Ai nevoie de yang de la inceput si noroc .
• Minerit - acest lucru necesita doar un caracter de level 30 si un tarnacop. Cele mai populare zone pentru minerit sunt: Templul Hwang si Muntele Sohan. 

Beneficii : Un profit mai bun si puteti face si altceva in aceasi timp .
Dezavantaje : Probabilitatea de reusita la un finisaj este de 60% si jucatorii din alte regate v-ar putea creea probleme .
• Pescuit - similar mineritului. Aveti nevoie de un caracter de level 30 si de o undita. 

Beneficii : Scoiciile si perlele sunt cautate, prin urmare va veti imbogatii .
Dezavantaje:  Nici o modalitate de a face altceva, fiindca nu veti observa cand trage pestele si este plictisitor ( pentru cei care nu au rabdare ) .Tutorial creat de S.Sorin Cosmin de pe All2Core .    Design creat si realizat de fraNNNta-Design.com
    Acum este: Mier Iun 03, 2020 1:56 am