Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design


Counter Strike: Global Offensive (CS: GO
Dana. OnlineOffline
Rank: fondator
Dana.
Respect : 100%
Mesaje : 718
Inscris : 25/06/2013
Descriere
Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) va extinde gameplay-ul team-based adus de Counter-Strike la debutul sau, de acum 12 ani.
CS: GO vine cu harti, personaje si arme noi si aduce versiuni innoite din continutul clasic de CS (de_dust, etc). In plus, CS: GO va aduce noi moduri de joc, matchmaking, leaderboards si multe altele.
 
"Counter-Strike a surprins industria de gaming cand acest MOD neasteptat a devenit cel mai jucat titlu online de PC, imediat dupa lansarea din august 1999", spune Doug Lombardi de la Valve. "In ultimii 12 ani, a continuat sa fie unul dintre cele mai jucate jocuri din lume, unul dintre cele mai importante titluri din competitiile gamerilor si a vandut peste 25 milioane de unitati. CS: GO promite sa extinda gameplay-ul premiat al lui CS si sa livreze distractie atat pe PC cat si pe consolele next gen si Mac."
 
CS: GO este produs de Valve alaturi de Hidden Path Entertainment din Seattle. Jocul va fi lansat la inceputul lui 2012.


Re: Counter Strike: Global Offensive (CS: GO
Aditzu. OnlineOffline
Rank: administrator
Aditzu.
Respect : 100%
Mesaje : 1264
Inscris : 21/10/2012
chiar ca nu stiam despre asta : 
Cod:
"Counter-Strike a surprins industria de gaming cand acest MOD neasteptat a devenit cel mai jucat titlu online de PC, imediat dupa lansarea din august 1999", spune Doug Lombardi de la Valve. "In ultimii 12 ani, a continuat sa fie unul dintre cele mai jucate jocuri din lume, unul dintre cele mai importante titluri din competitiile gamerilor si a vandut peste 25 milioane de unitati. CS: GO promite sa extinda gameplay-ul premiat al lui CS si sa livreze distractie atat pe PC cat si pe consolele next gen si Mac."Ajut utilizatori ForumGratuit cu probleme legate de (scripturi,coduri,widgeturi,forum) tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai un mesaj privat Aici


Re: Counter Strike: Global Offensive (CS: GO
mr.franta OnlineOffline
Rank: fondator
mr.franta
Respect : 100%
Mesaje : 4061
Inscris : 18/06/2011
Inainte sa apara Counter-strike 1.5 m-am jucat o vreme Half-Life pe urma in 99' m-am jucat pentru prima data Cs 1.5 care mi sa parut foarte reusit si ma marcat,asa ca inca de atunci ma joc counter-strike sunt aproape 15 ani de atunci,pacat ca nu am si timpul care eu mil doresc pentru el.
Intr-o vreme ajunsesem foarte bun incat luam peste tot ban+destroy dar am continuat sa joc pana gasesc un server cu admini priceputi si cu experienta care sa nu ma baneze aiurea,in final am gasit cateva servere,pe majoritatea am avut admin inca din primele zile,pacat ca serverele se inchid tot mai des,server-ul meu preferat a fost magiee.ro unde am petrecut 5 ani alaturi de unii dintre cei mai buni jucatori pe care ii stiu...


Re: Counter Strike: Global Offensive (CS: GO
Dana. OnlineOffline
Rank: fondator
Dana.
Respect : 100%
Mesaje : 718
Inscris : 25/06/2013
da asa este pacat ca sa ainceput si pe go sa apara coduri si sa cam stricat + ca csgo nu este facut de acelasi care a facut cs-urile si este o bataie continua intre ei cred ca in cativa ani se va da cateva updateuri la cs sa il faca putin mai real ca nu cred ca e mult de munca si sa se poata juca si pe pc-uri mai slabute
Parerea mea CSGO are prea multe cerinte pentru un joc "global" dupa ce ca mai dai si 15-20 euro cat era licenta la inceput mai risti nici sa nu iti functioneze sau sa schimbi pc-ul cum au procedat si cei de la Microsoft a obligat lumea sa isi schimbe calculatoarele scotand Windows XP !!


Re: Counter Strike: Global Offensive (CS: GO
Continut sponsorizat OnlineOffline    Design creat si realizat de fraNNNta-Design.com
    Acum este: Mar Sept 22, 2020 3:53 am