Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design


Cutremur in Romania: magnitudine revizuita la 5,6, epicentrul in
mihai OnlineOffline
Rank: Membru
mihai
Respect : 100%
Mesaje : 582
Inscris : 21/02/2016
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

CUTREMUR IN ROMANIA. Institutele specializate au revizuit datele initiale si comunica o magnitudine de 5,6 grade pentru seismul petrecut la ora 2:11 in Romania. Epicentrul a fost in Vrancea, la 145 de km Nord de Bucuresti, dar s-a simtit puternic si in Capitala. Cutremurul s-a produs la o adancime de aproximativ 100 de kilometri. Exista informatii ca seismul a fost resimtit si in Bulgaria.

Harta cu epicentrul cutremurului: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Imagine:
StirilePROTV
Primele date primite de la institutele de masurare a seismelor au aratat initial ca ar fi fost vorba de un cutremur cu magnitudinea de 6,0 - 6,1.

Institutul National de Fizica a Pamantului a raportat automat mai multe miscari seismice, inclusiv prin contul de Twitter, cea mai mare masurand 6,0 grade.

Ultima raportare a INFP vorbeste despre o intensitate de 5,6 grade si de o adancime de 112 km. Este cel mai puternic seism produs in 2016 in Romania.

Potrivit datelor INFP, cea mai importanta miscare tectonica din Romania in ultimii ani a fost inregistrata in anul 2014, pe 22 noiembrie, cand s-a produs un cutremur de 5,7 grade pe scara Richter, acesta fiind resimtit si la Bucuresti.
sursa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Re: Cutremur in Romania: magnitudine revizuita la 5,6, epicentrul in
mr.franta OnlineOffline
Rank: fondator
mr.franta
Respect : 100%
Mesaje : 4059
Inscris : 18/06/2011
Eram treaz cand a inceput cutremurul,ma trezise un zgomot inainte de cutremur,pe urma cand a venit sunetul acela,mi-am dat seama ca o sa urmeze si un cutremur,pentru mine a fost primul care l-am simtit deci a fost ceva care mi-l inchipui periculos si suntem neputinciosi in fata lui.    Design creat si realizat de fraNNNta-Design.com
    Acum este: Dum Mai 31, 2020 6:30 am