mihai    Rank: Rank: Membru Respect : 100% Mesaje : 597
Inscris : 21/02/2016
| Subiect: Personalizarea butonului "Panou de administare" Joi Sept 29, 2016 2:11 am | |
|
| Tutorial: Personalizarea butonului "Panou de administrare" |
Cu ajutorul acestui cod, veți putea personaliza cum doriti dvs. propriul buton de administrare. 1º - CSSMergeți in Panoul de administrare => Afișare => Culori => Foaie de stil CSS si adaugati urmatorul cod: 2º - PrevizualizareDupa ce ati aplicat codul, butonul "Panou de administrare" va arăta asa:  Trebuie să răspunzi pentru a vedea codul. |
- Ai probleme cu acest tutorial sau nu ți-a reușit ceva?
Creează un subiect nou in cadrul secțiunii pentru intrebări și probleme.
© Toate drepturile rezervate forumului X | Dacă aveți probleme cu acest tutorial, vă rugăm să creați un subiect in cadrul secțiunii pentru probleme și intrebări, iar titilul să conțină și: Personalizea butonului "Panou de administrare" |
| |
|
KroNdd    Rank: Rank: Membru Respect : 100% Mesaje : 49
Inscris : 28/07/2016
| Subiect: Re: Personalizarea butonului "Panou de administare" Sam Noi 12, 2016 9:28 am | |
| Nu imi apare nimic  | |
|
Lucifer @ Frannnta-Design    Rank: Rank: Membru Respect : 100% Mesaje : 490
Inscris : 24/09/2016
| Subiect: Re: Personalizarea butonului "Panou de administare" Sam Noi 12, 2016 3:05 pm | |
| Nu vad codul css, revino cu un edit mihai ! | |
|
Kames    Rank: Rank: Membru Respect : 100% Mesaje : 71
Inscris : 17/08/2014
| Subiect: Re: Personalizarea butonului "Panou de administare" Dum Dec 23, 2018 6:56 pm | |
| Păi și sursa?  Voi lasă și codul aici: - Cod:
-
#pun-foot > p > strong > a{ font-size: 15px; background: #CULOARE padding: 10px; border-radius: 10px; color: #fff; box-shadow: 1px 1px 1px #888888; }
| |
|
Continut sponsorizat   | Subiect: Re: Personalizarea butonului "Panou de administare"  | |
| |
|