Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design


camere de supraveghere
mihai OnlineOffline
Rank: Membru
mihai
Respect : 100%
Mesaje : 582
Inscris : 21/02/2016
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
De multe ori am fost întrebat ce ar implica montarea unei singure camere de supraveghere.
Probabil că mulți se gândesc să-și monteze o cameră pe intrarea locuinței personale, bănuiesc eu.
Un sistem de supraveghere în afară de cameră, pentru a fi complet funcțional, mai are nevoie și de alte componente. Unitatea care se ocupă de preluarea imaginiilor și stocarea acestora, excluzand sistemele cu IP cam, se numește DVR (Digital Video Recorder). DVR–urile în general sunt pentru 4 camere, 8 camere, 16 camere, 32 camere și altele speciale pentru mai multe camere.
Pentru a stoca imaginile transmise de cameră, DVR-ul mai are nevoie și de un HDD. Mărimea hardului pentru a stoca perioda dorită, se calculează în funcție de camerele cu care este echipat sistemul. Cu cat calitatea imaginii este mai mare, avem nevoie de spațiu de stocare mai mare, ținând cont și de numărul camerelor.
Pentru a răspunde la întrebarea arzătoare, o singură cameră de supraveghre mai are nevoie de un DVR, un HDD, accesorii de conectică, cablu pentru semnal video, alimentator.
Mai există camere IP care au slot pentru card SD și pot înregistra singure. Înregistrarea se face pe o perioadă relativ scurtă și în cazul în care se fură camera rămânem și fără înregistrare.
Înregistrarea cu ajutorul unui PC nu rentează pentru că nu sunt fiabile. Se mai blochiază windous-ul și consumul de current, de resurse și spațiu nu merită.
Schemele simple de reținut ar fi cam așa:
Cameră – DVR – cablu – alimentator - accesorii de conectică - HDD
Cameră IP – NVR – cablu – alimentator - accesorii de conectică – HDD (se mai adaugă și un switch pentru situația în care se montează mai multe camere IP)
Curând revenim cu alte detalii    Design creat si realizat de fraNNNta-Design.com
    Acum este: Dum Mai 31, 2020 6:16 am