Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design


[Tutorial] Cum să-ți instalezi o temă IPB!
mihai OnlineOffline
Rank: Membru
mihai
Respect : 100%
Mesaje : 582
Inscris : 21/02/2016
Mulți habar nu au cum să-și instaleze pe propriul forum Invision Power Board Nulled/Retail o temă. Asta vă voi învăța astăzi.

Mai întâi, căutați pe Google sau după un site de resurse IP.Board (ex.: webflake.sx) tema dorită, dar să fie special pentru versiunea voastră de la forum (ex. Pro-Gaming are v 3.4.6.)
Next. Trebuie să aveți două fișiere: tema în general și imaginile, ambele în .xml.gz. Ca de exemplu, luăm tema Brave, pe care am descărcat-o și eu în PC. ->
Acum intrați în AdminCP -> Look & Feel -> Manage Skins (sau ceva de genul, eu nu mai am niciun acces la vreun AdminCP, deci nu mai știu) -> Import/Export. Acum vă duceți la zona de Import, selectați primul fișier (nu cel cu images..xml.gz) și dați import. După vă duceți la zona Import Images, selectați al doilea fișier (cel neîncărcat), selectați pentru ce temă doriți să fie acele imagini (De exemplu, dacă am instalat tema Brave, dăm pentru tema Brave, ca să coincidă) și încărcați.
Ca să fie vizibilă această temă în Change Theme, intrați în AdminCP -> Look & Feel -> Manage Skins. Acolo veți vedea tema încărcată și un buton roșu pe care scrie Hidden. Click pe el și veți avea vizibilă tema.    Design creat si realizat de fraNNNta-Design.com
    Acum este: Joi Sept 24, 2020 5:04 am