Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design


Cum să dezactivați anunțurile în uTorrent în Windows [Sfat]
mihai OnlineOffline
Rank: Membru
mihai
Respect : 100%
Mesaje : 582
Inscris : 21/02/2016
Mulți dintre noi, cum ar fi torrenting, deoarece ne permite să descărcați conținutul fără a redownloading în cazul în care conexiunea la internet este întreruptă. De exemplu, dacă doriți să descărcați o distribuție gratuită Linux open source, cum ar fi Ubuntu, vă recomandăm să utilizați un client torrent gratuit, intuitiv, ușor de utilizat, portabil, cum ar fi uTorrent (deși nu este la fel de redus ca alții) . Cu toate acestea, versiunile recente ale anunțurilor caracteristica uTorrent, care este o oprire. Vestea bună este că opțiunea de a elimina anunțurile este disponibilă în uTorrent.

În acest articol, vă voi spune cum să faceți asta. Puteți dezactiva toate anunțurile, inclusiv bara de instrumente din partea de sus, precum și cea din bara laterală, care sunt tratate separat (sau, strategic?).

Notă: Utilizarea uTorrent nu poate fi ilegală, dar descărcarea de conținut ilegal este. Acest articol nu încurajează descărcarea conținutului dacă este ilegal în țara dvs. Nu te pripi!

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Porniți uTorrent. Dacă nu vedeți anunțuri atunci când sunteți online, nu ar trebui să aveți grijă (sau executați o versiune mai veche a uTorrent în care scenariu le veți obține dacă faceți upgrade).

Accesați Opțiuni > Preferințe (Ctrl + P). În caseta de dialog "Preferințe", selectați Avansat în panoul din stânga. Apoi, în caseta de căutare "Filtru" din panoul din dreapta, introduceți oprit (care este, în realitate, primele 3 litere ale "ofertelor"). Acest lucru va face să dispară toate, dar unele intrări, după cum urmează:

offers.content_offer_autoexec

offers.content_offer_url

offers.left_rail_offer_enabled

offers.sponsored_torrent_offer_enabled

…și așa mai departe.

Pentru ambele "offers.left_rail_offer_enabled" și "offers.sponsored_torrent_offer_enabled", faceți clic pentru a selecta fiecare dintre acestea și modificați valoarea de la "True" la "False" dând clic pe butonul din stânga la "False". Faceți clic pe OK pentru a închide fereastra "Preferințe".

Accesați Fișier > Ieșire și lansați din nou programul. (Sfat: pentru a ieși, făcând clic pe roșu X din colțul din dreapta sus poate doar să minimalizați clientul în bara de sistem, deci nu faceți asta.)

Nu trebuie să mai vedeți niciun anunț. Ce ușurare!

Am testat-o ​​folosind uTorrent 3.4.5 (build 41372) [32-bit] în Windows 7 Professional 64 biți.

Sursă tutorial: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [subiect în limba engleză]

subiect scris în limba engleză, și tradus de către mihai.    Design creat si realizat de fraNNNta-Design.com
    Acum este: Joi Mai 28, 2020 9:37 pm